Onnistunut kattoremontti minne tahansa Keski-Suomessa

Ammattitaitoiset asentajamme remontoivat tiili-, pelti- ja huopakatot. Teemme töitä niin pientalojen kuin taloyhtiöiden ja liike- ja teollisuuskiinteistöjenkin katoilla. Tarjoamme mielellämme myös erikoisosaamista vaativia kohteita, joihin muut eivät uskalla tarttua. Teemme kattoremontteja läpi vuoden.

Kattoremontti tehdään aina katon ehdoilla

Jokainen kiinteistö on omanlaisensa, kuten sen kattokin. Joskus katto on paremmassa kunnossa kuin oletetaan, ja remontin sijaan selvitään pinnoittamalla – toisinaan toisinpäin. Tämän vuoksi edustajamme selvittää ensin, missä kunnossa kattosi on. Tämän jälkeen tehdään suunnitelma remontin laajuudesta, aikataulusta sekä hinnasta. Meiltä saat aina kiinteän tarjouksen remontista, ja tarjouksemme pitää.

Homevauriot, lahovauriot ja muut ongelmakohdat katon rakenteissa

Puutteellinen tuuletus, huono rakennustapa tai rakenteiden pettäminen aiheuttavat joskus inhottavia yllätyksiä katon rakenteisiin. Mikäli kattosi pinnan alta löytyy jotakin huolestuttavaa, asentajamme ovat aina ensimmäisenä yhteydessä sinuun. Käymme kanssasi läpi eri vaihtoehdot ja sovimme, mitä asialle tehdään.